TOPCON XD+ 12,1″

Topcon XD+ er en brugervenlig og fremtidssikker GPS-konsol til landbruget. Konsollen kan tilpasses kundens behov og muliggør trinvise og behovsmæssige opgraderinger for optimal udnyttelse af udstyret. Topcon XD+ er som standard oplåst for Guidance-sporfølgning, TAP, taskdata og ISOBUS-visning. Ønskes andre funktioner tilegnes disse via tilkøb af oplåsningskoder ved din lokale Topcon-forhandler.

TOPCON XD 7″

Topcon XD kan efter brugerens ønske anvendes som en simpel Guidance-løsning eller højpræcisions RTK-løsning. XD-konssollen kan monteres på både forberedte og ikke forberedte maskiner/traktorer via egenproducerede kabelløsinger og evt. Topcon’s AES-35 El-Rat. Topcon XD-konsollerne er kompatible med følgende antenner: AGM-1 (Guidance), AGS-2 (Autostyring) og AGI-4 (Autostyring). 

TOPCON X35 12,1″

Topcon X35 er den ultimative GPS-konsol både størrelses- og funktionsmæssigt. Topcon X35 kan håndtere ISOBUS, automatisk sektionskontrol, variabel tildeling, fjernsupport og meget mere. X-konsollerne er yderst flytbare og kan med fordel anvendes på to eller flere maskiner, for at opnå fuld udnyttelse af produkterne. 

Topcon X25 8,4″

Topcon X25 er en yderst driftssikker og brugervenlig GPS-konsol med en høj funktionalitet. GPS-konsollen kan håndtere ISOBUS, fjernsupport, automatisk sektionskontrol og meget andet. Topcon X25 kan med fordel opgraderes til Advanced, hvilket muliggør variabel tildeling og flere andre funktioner.

Topcon AGS-2

Topcon AGS-2 er en fremtidssikker og højteknologisk autostyrings-antenne, som er specialdesignet til landbruget og dets mange udfordringer. Antennen er udformet i et vejrbestandigt design, som beskytter enheden mod støv, fugt, varme og kulde. Det vejrbestandige design sikrer lang levetid, samt optimale modtagerforhold i udsatte
miljøer. Antennen kan modtage korrektionssignaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidou, hvilket sikrer en stabil og mere vedvarende signalmodtagelse.

Topcon AGM-1 

Topcon AGM-1 er en kompakt Guidance-antenne, som muliggør basal og prisvenlig sporfølgning. Antennen kan modtage korrektionssignaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidou, hvilket sikrer en stabil og vedvarende signalmodtagelse i den pågældende arbejdssituation. Antennen er udformet i et vejrbestadingt design, som beskytter enheden mod støv, fugt, varme og kulde. Det vejrbestandige design sikrer en lang levetid, samt optimale modtagerforhold i udsatte miljøer.

ISOBUS Apollo

ISOBUS Apollo er et nøjagtigt, hurtigtreagerende og brugervenligt regulerings- og kontrolsystem til sprøjter. Apollo-systemet muliggør et mere fleksibelt sprøjtesystem i form af ISOBUS-opkobling, automatisk sektionskontrol (ASC) og Variabel dosering
(VRC). Apollo fungerer på alle ISOBUS kompatible terminaler uanset fabrikat.

ISOBUS Athene

Athene er et elektronisk præcisions-system til eftermontering på bugserede spredere. Systemet sikrer en mere nøjagtig sprednings-mængde, samt en bedre udnyttelse af bulkprodukter (gødning, kalk, sand mm). Athene fungerer på alle ISOBUS kompatible terminaler uanset fabrikat.

ISOBUS Artemis

Artemis er et elektronisk styresystem til eftermontering på såmaskiner. Systemet muliggør sektionskontrol (ASC) og variabel tildeling (VRC) for op til fire forskellige produkter. Styresystemet er ISOBUS-kompatibelt og kan betjenes via alle ISOBUS-konsoller på markedet. 

YieldTrakk

YieldTrakk tillader realtids udbytte- fugt- og hastighedsmålinger. Kortlægningen giver jordbrugere optimale vilkår for at forbedre udbytte- og afgrødekvaliteten, samt at træffe korrekte strategiske beslutninger i bearbejdningsprocessen. Alt data gemme for fremtidig anvendelse. 

CropSpec 

CropSpec biomasse-sensorer muliggør variabel tildeling via realtidsmålinger af den pågældende afgrøde. Anvendelse af realtidsmålinger sikre en optimal og mere præcis tildeling af eksempelvis sprøjtemidler og gødning. Alt data gemmes, så det senere er muligt at analysere og bruge gamle doseringskort. 

Conveyor YieldTrakk

Conveyor YieldTrakk kan anvendes til liveovervågning og opsamling af højkvalitetsdata i
specialafgrøder eller til montering på industrielle knuse- og sorteringsanlæg. Systemet
kortlægger udbyttet via højpræcisions vejeceller fra Digi-Star i kombination med kørselshastighed, spildprocent, position, transportørhastighed og hældningsmålinger.
Conveyor Yield Trakk er et universelt system, som kan monteres på alle elevatormaskiner og betjenes via enhver ISOBUS-terminal.