Thorsen-Teknik A/S
Thorsen-Teknik er en dansk præcisions- og teknologi virksomhed, som primært beskæftiger sig med eftermonterede præcisions-løsninger til jordbruget. Virksomheden har en stor egenproduktion af hard- og software løsninger, som blandt andet omfatter EIKSteer, RosCrop, RosPlough, ImpSteer og USB WIFI Sync, samt en yderst specialiseret udvikling og produktion af interfaces til forskellige landbrugsredskaber. Virksomheden består af 12 medarbejdere samt et stort antal eksterne forhandlere i både Danmark og Norge. Alle medarbejdere er tildelt et bestemt ansvarsområde indenfor virksomheden, hvilket sikrer en effektiv kundehåndtering, hvor kunden er i fokus.

Hovedfokus
Virksomheden har stort fokus på opgradering og optimering af ældre maskiner via eftermonteret præcisions-udstyr. Den præcisionsmæssige udvikling er for længst eksploderet og mange ældre maskiner udskiftes grundet manglende forudsætninger og netop her kan Thorsen-Teknik spille en betydelig rolle. Der er ofte tale om en stor investering, når der købes nye maskiner og de fleste er ikke bekendte med eftermonteret præcisions-udstyr, som giver de eksakt samme muligheder for teknologisk højpræcision, som på nye maskiner. Eftermonteringsløsningen til spredere, såmaskiner, sprøjter og andet maskineri kan i mange tilfælde være både billigere og bedre end en nyindkøbt maskine.

Distributør i Danmark og Norge
Thorsen-Teknik er dansk og norsk hoveddistributør af Topcon og Raven GPS-autostyring og har siden 2009 markedsført, solgt og serviceret hard- og software fra Topcon, Raven, NORAC, RDS og Digi-star.

Innovation og kundeinddragelse
Virksomheden har fokus på innovative og fremtidssikre løsninger til landbrugsmaskiner og yder samtidig en kvalificeret rådgivning og sparring indenfor maskinoptimering.

Thorsen-Teknik tager udgangspunkt i en omvendt procesanalyse, hvor der primært fokuseres på slutproduktet. Virksomheden arbejder derfor ud fra en grundig visualisering af slutproduktet, som skabes via erfaring, viden, innovation og inddragelse af kundens praktiske informationer. På den måde sikres den størst mulig værdi af slutproduktet i form af brugerflade, funktioner mm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 29104029 eller
e-mail: kontor@thorsen-teknik.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.