Loadmaster a100

Loadmaster a100 er det førende CAN-baserede vejesystem i branchen. Systemet kombinerer avanceret sensorteknologi og signalbehandlingsteknik, som tilsammen giver en præcis og ensartet vægtinformation. Loadmaster a100 øger produktiviteten og er designet til at fungere inden for hårde belastningsmiljøer og vejrforhold. Systemet kompenserer for ujævne, skrånende underlag, hvilket reducerer kørsel og maksimerer vejede tons per time.

TT Weigh 

TT Weigh er et enkelt og omkostningsvenligt vejesystem til landbrugsvogne. Vejesystemet bygger på de nyeste teknologier inden for hydraulisk vejning via real-time trykmåling. TT Weigh informerer operatøren om den nøjagtige belastning i tons, kg eller lbs. og kan herudover indstilles til at give en alarm ved overskridelse af den indtastede maksimal-belastning.

WEIGHLOG A10

Weighlog a10 er egnet til eftermontering på teleskoplæssere, frontlæssere og minilæssere. Vejesystemet kan håndtere op til 10 forskellige redskaber f.eks.
skovle eller gafler. Systemet måler det hydrauliske tryk under løftet ved at bruge op til 4 sensorer på forskellige positioner, samtidig med at det kompenserer for trykændringer i systemet. A10 kan håndtere 30 produkter, 30 kunder og op til 5 forskellige produkt-blandinger.